Az Erste Bank Zrt. munkatársaival újabb erdei pihenőhelyet újítottunk fel

Az Erste Bank Zrt. munkatársaival újabb erdei pihenőhelyet újítottunk fel

Az Erste Bank Zrt. elemzői csoportja a cég “+1 tett” című programjának támogatásával közösségi csapatmunka keretében egy újabb elhanyagolt erdei pihenőhelyet újított fel a Felsőtárkány és Noszvaj közti Vasbánya-nyeregben Egyesületünk önkénteseinek segítségével.

A munkálatok során elbontottunk egy elkorhadt, életveszélyessé vált, az összedőlés határán álló esőbeállót és megszüntettünk egy pihenőhelyet, melynél az asztal és a padok lábazatai (mivel puhafából – fenyőből – készültek) már olyan mértékben szétkorhadtak, hogy csupán a szerencsének köszönhető, hogy eddig nem dőlt rá senkire. A lebontott, feleslegessé vált faanyag Noszvaj Községi Önkormányzatának segítésével került elszállításra, melyet ezúton is köszönünk!

Az   Erste Bank Zrt. “+1 tett” programjának anyagi támogatásával új pad-asztal garnitúra került kihelyezésre, ami reményeink szerint hosszú évek fogja szolgálni az itt megpihenni szándékozó turistákat. Bízunk benne, hogy a már 3. alkalommal megvalósult közös munka jövőre is folytatódik az Erste Bank Zrt. “+1 tett” programjának keretében és újabb erdei pihenőhelyeket sikerül felújítanunk.

Comments are closed.