Hír: Évzáró gyűlés 2012.
(Kategória: Vegyes)
Küldte: Geri
2012. november 26. hétfő - 19:39:38

Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül Egyesületünk évzáró gyűlése, amelynek időpontja: 2012. december 22 - 23.

A programról: Kötetlenebb formában értékeljük az elmúlt év eredményeit, beszámolunk egymásnak az évben lezajlott akcióink mulatságos, említésre méltó eseményeiről, képanyagok segítségével felidézzük a legjobb hangulatú pillanatokat is, továbbá a jövőbeni terveket latolgatjuk és csapatépítés gyanánt a téli természet szépségeit csodáljuk meg. Az évzáró hétvége során a hegy ormain illetve a hegy gyomrában teszünk túrákat, tapasztalt túravezetők gondoskodnak a garantáltan lenyűgöző látnivalókról.

A vámpírok a napfény elől egy István-lápai barlangtúrára menekülhetnek el, a fényben járók pedig a Bükk számtalan remek ösvényeinek egyikén koptathatják a bakancsuk talpát, hogy az esti órákra tervezett közös vacsorára kellemesen elfáradva kopogó szemekkel érkezzenek vissza.

A helyszín a Répáshután található Bikk Makk erdészlak.

Részvételi díj 2100 Ft, amely tartalmazza a szállást egy éjszakára (IFÁ-val, Zetorral, JohnDeer-rel) valamint a közös vacsorát.

2012.december 14-ig jelezzétek legyetek kedvesek a részvételi szándékokat!Ezen hír származási helye: Kaptárkő Természetvédelmi és Kulturális Egyesület
( http://kaptarko.hu/news.php?extend.651 )