„A természetet megismerni nem az iskolapadban, hanem kint, az élő természetben lehet igazán.”
Szakosztályaink


Keresés

Egyesületi Tagság
Kedves Tagok és Tagjelöltek!


Egyesületünk 2012. október 13-án választott új elnöksége első feladatként az egyesületi tagság rendezést és megújítását tűzte ki célul. Először is frissítettük a belépési nyilatkozatot és bevezettünk egy olyan új tagregisztrációt ahol részletes képet kaphatunk arról, hogy kit, melyik szakosztály(ok) munkája és programjai érdekelnek, illetve önkéntesként is lehet e rá számítani környezetvédelmi céljaink, feladataink véghezvitele érdekében. Másodszor a tagsággal járó kötelezettségek és a tagdíjbefizetés kérdését tisztáztuk és egyszerűsítettük. Végül pedig tagkártya és a tagsággal járó kedvezmények bevezetése és széles körű alkalmazása mellett döntöttünk.
A fentiek miatt kérnénk miden jelenlegi tagot és leendőbeli érdeklődőt, hogy a frissített belépési nyilatkozatot töltse ki, írja alá és juttassa el hozzánk személyesen vagy postai úton elérhetőségeink valamelyikére.

Tájékoztató a tagsággal járó kötelezettségekről, a tagdíjbefizetésről, a tagkártyáról és a tagsággal járó kedvezményekről

Tagsággal járó kötelezettségek:
A Tagság elsősorban egyfajta támogatás, segítség, személyes megerősítés természet- és környezetvédelmi céljaink elérésében, feladataink véghezvitelében.
- Az Egyesület rendes tagja vállalja, hogy tevékenyen részt vesz az Egyesület munkájában, valamint fizeti a tagdíjat. (melynek mértéke 2013-ban 1000 Ft/év). A rendes tag felvételéről – írásbeli felvételi kérelme alapján (belépési nyilatkozat kitöltése) – az Egyesület Elnöksége dönt.
- Az Egyesület pártoló tagja vállalja, hogy erkölcsileg és lehetőségei szerint anyagilag támogatja az Egyesület működését. A pártoló tag felvételéről – írásbeli felvételi kérelme alapján (belépési nyilatkozat kitöltése) – az Egyesület Elnöksége dönt.

Tagdíjbefizetés:

Aki szeretne belépni Egyesületünkbe vagy megújítani tagságát, kérjük, fizesse be tagdíját, amivel alapszabályban leírt céljainkhoz agyagi támogatást nyújt és a tagsággal járó kedvezményeket igénybe tudja venni. A tagdíj befizetésére lehetőség van:
- készpénzben (2013. február 1-től, a Prana Outdoor túraboltban, Egerben a Bajcsy-Zsilinszky u. 17. szám alatt, nyitvatartási időben)
- rózsaszín postai csekken
- banki átutalással (62800307-11021340 Eger és Környéke Takarékszövetkezet)
Kérjük rózsaszín postai csekken és banki átutalással történő fizetéskor a közlemény rovatban tüntessék fel a tagdíjat befizető nevét és azt, hogy „tagdíj”!

Tagkártya és a tagsággal járó kedvezmények:
A tagdíjat befizető tagjaink névre szóló, különböző kedvezményekre jogosító tagkártyát vehetnek át 2013. március 4-étől a Prana Outdoor túraboltban (Egerben a Bajcsy-Zsilinszky u. 17. szám alatt, nyitvatartási időben), mely 2014. február 28-ig érvényes. A kedvezmények a következők:
- Kedvezményes (önköltséges) vagy ingyenes részvétel Egyesületünk által szervezett túrákon és tanfolyamokon (mindig az aktuális kiírásnak megfelelően);
- Az Egyesület felszereléseinek és eszközeinek térítésmentes használata, bérlése (kaució ellenében);
- 10% kedvezmény a Prana Outdoor túraboltban történő vásárláskor;
- Kedvezményes (nagykereskedelmi áron) vásárlási lehetőség Cartographia és Freytag turistatérképekből (Egyesületünkön keresztül történő rendelés esetén);
- A Várkúti Dobó István ház kedvezményes igénybevétele.


A belépési nyilatkozatot INNEN tölthetitek le.

Eger, 2013. január 17.


 
A cikket írta: Geri 2013. január 22. kedd - 10:05:04 | | Nyomtatóbarát változat
Megoszt:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Adó 1%
2014 szeptember
Nincsenek események a hónapban.

HKSCPSV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Kiemelt ProjektekPartnereink

Az oldalon található információk és képek a Kaptárkő Természetvédelmi és Kulturális Egyesület tulajdonát képezik.